Liga Przystojnych Dżentelmenów
Moderators: Galadriela, Olka
- Liz_Parker
- Zainteresowany
a oto następny z moich faworytów
Patrick Swayze:
a to dwa w jednym czyli dwóch przystojnych gentelmenów na jednym zdjęciu, którzy razem wystąpili w filmie "Na fali"
BTW: powyższy film gorąco polecam, wart obejrzenia, nie tylko ze względu na obu panów
Patrick Swayze:
a to dwa w jednym czyli dwóch przystojnych gentelmenów na jednym zdjęciu, którzy razem wystąpili w filmie "Na fali"
BTW: powyższy film gorąco polecam, wart obejrzenia, nie tylko ze względu na obu panów
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
masz rację sysiu pełna zdgoda a BTW ten film będzie można obejrzeć dziś na TVP 1 o 20:45 a w tym samym dniu znaczy się dziś o 20:05 na TELE 5 będzie film z samym Keanu. A więc stronę naszej TV ohhh będzie na co popatrzećsysia wrote:a to dwa w jednym czyli dwóch przystojnych gentelmenów na jednym zdjęciu, którzy razem wystąpili w filmie "Na fali"
Tell me why it costs so much to live...
oj dzieci, dzieci zbaczacie z tematu
gdzie zdjęcia przystojnych gentelmenów?
Ramzes a który na zamieszczonym przezemnie zdjęciu aktorów wygladał jak baba? K.R. czy P. S. , mi się wydawało że obaj wyszli bardzo męsko a oglądałeś moiże ten film w minioną sobotę?
gdzie zdjęcia przystojnych gentelmenów?
Ramzes a który na zamieszczonym przezemnie zdjęciu aktorów wygladał jak baba? K.R. czy P. S. , mi się wydawało że obaj wyszli bardzo męsko a oglądałeś moiże ten film w minioną sobotę?
Zycie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co ci się trafi
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Są, są. Tylko fotek nie mogę nigdzie znaleźć. Np. "ten jak mu tam" podoba mi M. Prokop, gdzieś widziałam jedno jego zdjęcie to po prostu wyglądał zabójczo, gościu, który gra Piotrka w Samym życiu (może Piter będzie wiedział jak się nazywa ), kto tam jeszcze, Przemek Sadowski jako troszkę starszy przedstawiciel polskiej płci męskiej i Krzysztof Stelmaszyk jako już jeden z tych podstarzałych Jak znajdę jakieś fotki to tutaj wkleję, ale raczej nie dzisiaj. (spaaaaać).
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- ciekawska_osoba
- Fan
zulugula wrote:ten temat się ehkemmm zmienił
Czas na kolejnego przystojniaka. Ciekawe jak wiele z Was go zna
Kto wie kim by był teraz, gdyby żył...
no jakżebym mogłą nie poznać Rivier'a Phoenix'a, jeden z najzdolniejszych aktorów młodego pokolenia, czytałąm, że zginął w ramionach swego brata Joaquin'a (tak to się chyba pisze)
Grał w "Młody Nikitta" czy jakoś tak, albo taki film o kumplach co jak byli dziećmi to znaleźli ciało jakiegoś chłopaka, grał tam młody Jerry O'Connel, i jeszcze jeden taki znany gościu
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
- ciekawska_osoba
- Fan
- Galadriela
- Zainteresowany
Oj Janetko wyprzedziłaś mnie. Ja też wiedziałam, że to River (Indiana Jones i Ostatnia krucjata i oczywiście Moje Własne Idaho).
Niedawno pojawiła się informacja o śmierci innego młodego aktora, który miał przed sobą całe życie. Zmarł w wieku 27 lat.
Zmarł w wieku 23 lat, z powodu przedawkowania.Kto wie kim by był teraz, gdyby żył...
Niedawno pojawiła się informacja o śmierci innego młodego aktora, który miał przed sobą całe życie. Zmarł w wieku 27 lat.
Last edited by Galadriela on Mon Dec 22, 2003 8:12 pm, edited 1 time in total.
- ciekawska_osoba
- Fan
właśnie o Jonattanie też już czytałam, straszne, nie mogłam uwiezyć, czy na młodych aktorach ciązy jakieś fatum? Nie potrafią udźwignąc tej sławy? Czy to rzeczywiście takie przytłaczające jest?
Co do Brandisa to nieoficjalna wersja głosiła, że się powiesił w swoim apartamencie.......
Co do Brandisa to nieoficjalna wersja głosiła, że się powiesił w swoim apartamencie.......
"We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets."
Brawo dziewczyny River Phoenix. Rzeczywiście jeden z najzdolniejszych aktrorów młodego pokolenia. Ciekawska ten film o 4 chłopakach szukających zwłok przyjaciela to Stand by Me. Jeden z moich ulubionych filmów z Riverem to wspomniane już My Own Private Idaho. Miał zagrać także w Wywiadzie z Wampirem ale nie zdążył Zmarł po przedawkowaniu. Oczywiście media oskarżyły oto jednego z najlepszych przyjaciół Phoenixa Keanu Reevesa.
Szkoda że pamiętają o nim już tylko trochę starsi lub kinomani bo większość filmów z jego udziałem to raczej produkcje niezależne które nie są w TV zbyt rozpowrzechniane.
No nic jeszcze raz brawa za to macie u mnie plusa
A no i jeszcze BTW jego prawdziwe imię to River Jude Bottom i urodził się 23 Sierpnia 1970 w Madras, Oregon, USA o godz. 22:00 ale to tak w formie ciekawostki
Szkoda że pamiętają o nim już tylko trochę starsi lub kinomani bo większość filmów z jego udziałem to raczej produkcje niezależne które nie są w TV zbyt rozpowrzechniane.
No nic jeszcze raz brawa za to macie u mnie plusa
A no i jeszcze BTW jego prawdziwe imię to River Jude Bottom i urodził się 23 Sierpnia 1970 w Madras, Oregon, USA o godz. 22:00 ale to tak w formie ciekawostki
Last edited by zulugula on Mon Dec 22, 2003 9:32 pm, edited 2 times in total.
Tell me why it costs so much to live...