Warzywa, warzywka, nie lubię jeść....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Hotori ale jak piszac slowo "kosiarka" oddzialuje na otoczenie ? Nie mowie ze ta zabawa jest zla - jest poki co bez sensu. Co do kontaktu to rozumiem to jako np ta rozmowe Taka mala wymiana argumentow...
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Dla sałatki porowej jestem na tak! Szczególnie z kukurydzą i ogóreczkami konserwowymi!!! :D:DBuffy wrote:Popieram Nikiniki wrote:Ja też, ale taką z kukurydzą!Buffy wrote: Ja też
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
"So That's The End. Our Life In Roswell. What A Long Strange Trip It's Been"
- Liz_Parker
- Zainteresowany
Ja uwielbiam pomidorki, ogóreczki, sałatę, kapustę (ale tylko gotowaną), kapustę pekińską (szczególnie sałatkę z papryką i kukurydzą mniam!!), buraczki z jabłkiem (pychota!), marchewkę, (to jest jakiś paradoks, ale gotowanej np. z rosołu nie wezmę do ust, ale jak jest w sałatce jarzynowej to wsuwam równo, no i oczywiście tarta marcheweczka z jabłuszkiem!! mniam mniam mniam!!), do tego gotowanego kalafiorka, paprykę surową:) i.. chyba tyle. Narazie.
"I Have Promises To Keep, And Miles To Go Before I Sleep." ROBERT FROST
Ja uwielbiam ogórki pod wszystkimi postaciami, no pomidory też lubię ale niebędę wymieniać czego z warzyw nienawidzę bo by to zajęło za dużo miejsca ...
A co do mięsa to ja również za nim nie przepadam ale tak jak to wszystkie mamy(no może prawie)-każe mi je jeść . Niestety...
A co do mięsa to ja również za nim nie przepadam ale tak jak to wszystkie mamy(no może prawie)-każe mi je jeść . Niestety...
"Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą. "
Jan Twardowski