No wiec I'm Back...Nawet nie wiecie jak sie ciesze...Ze do Was powracam...i Do Roswell...Kiedys...(moze nie liczni)mnie jeszcze pamietaja...Bylem Opem...na Chacie Roswell.xcom.pl...I spedzalem tam mnostwo czasu... teraz postanowilem ze wroce na Xcom...ale juz nie bede przedawkowywal...jesli ktos mnie jeszcze pamieta...moze napisac pod tym topiciem
Pozdrawiam...4ll...
Ps.Po to napisac...zebym wiedzial...kto jeszcze ze starych znajomych tutaj jest...
...Ciesze sie ,ze do WAS powracam...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- Connor_MacLeod
- Gość
- Connor_MacLeod
- Gość
Dobry pomysł ale ostatnio odnoszę wrażenie, ze chaty wychodzą z mody bo gada się tam o niczym, albo w ogóle się nie gada - przeważnie tak jest na chacie interii - jak tam czasem na chwile zajdę to od razu chce mi się wyjść... zero jakichkolwiek sensownych tematów. A co do polchatu - http://www.polchat.pl/chat/?room=roswell.xcom.pl to kiedyś tam bywało całkiem przyjemnie a teraz prawie nikt poza sporadycznymi wyjatkami wogóle nie zachodzi (ale sylwester jako tako sie udał: ) Poza tym ostatnio serwer polchatu ma jakies problemy z tp s.a. i posiadacze neost i sdi oraz wszystkiego co łączy sie przez tp mogą miec problemy z logowaniem i dosc czestymi zawieszenimi... ale można próbować czasem działa normalnie ( cos jak xcom; )