Lost to nie tylko owiana tajemnicą historia 48 rozbitków. Faktem jest, że wyspa przyspożyła bohaterom więcej trosk niż radości lecz mimo to nie stracili oni do końca poczucia humoru. W tym temacie dzielmy się cytatami, wspomnieniami sytuacji i zachowaniem bohaterów - wszystkim tym, co nas rozbawiło. Pamiętajcie, że internet jest również pełen parodii, które jak ulał pasują do 'Uśmiechu Los(t)u'...
Ponieważ nie ma sensu zakładać dwóch osobnych tematów - dla tych, którzy widzieli lub nie 2 sezon - w przypadku, kiedy będziecie się chcieli podzielić czymkolwiek związanym z odcinkami nieemitowanymi na TVP1, tekst należy zapisać najmniejszą czcionką i umieścić stosowne ostrzeżenie! Przykład poniżej.
A mówiąc o parodiach, udało mi się znaleźć jedną zrobioną we Flashu. Powinna szczególnie przypaść do gustu fanom zespołu Queen. Zresztą jestem pewna, że wszystkim się spodoba Wydaje mi się, że nie ma tu scen z II sezonu, ale nie dam sobie głowy uciąć. Ale nawet jeśli, nie sądzę by parodia ta mogła w jakikolwiek naprowadzić was na przyszłe wydażenia.
Zatem: link do SPOILER -> parodii <-
I dialogi, które rozbroiły mnie w najnowszym odcinku II serii pt. "The 23rd psalm"
SPOILER ->
Scena, kiedy Kate obcina włosy Sawyerowi; podchodzą do nich Jin i Hugo:
Hugo: Yo... It's good to have you back.
Sawyer: Yo yourself Pillsbury.
I kolejna - oburzony Charlie do Mr. Eco:
"Are you gonna beat me with that Jesus stick?" <-
Oczywiście wszystko to humor sytuacyjny, ale kto widział, ten na pewno się uśmiechnie na wspomnienie tych scen
Uśmiech Los(t)u - możliwe SPOILERY
Moderator: Olka