Ideał faceta
Moderators: Galadriela, Olka
Dzięki _liz. Na pewno spotkasz kogoś takiego romantycznego chciaż z tego co czytałam, to nie szukasz takiego. Masz dośc dziwne wymagania wobec ideału. Żadna dziewczyna jaką znam nie chciałaby takiego kogoś jak ty chcesz. Ale to twoja wola. Najbardziej mi siespodobało "Nie moze być idealny!" A tak odłamując sięod tego to ja uważam że kosmici pomogli zbudowac piramidy
Wasze wypowiedzi są ciekawe ale na ziemię powaliły mnie wypowiedzi Hotori i Eli
No cóż. Brendan, Brendan, Brendan
A ja się wyłamię niczym Izabell w VLV. Ja poprostu będę wiedzieć jak go zobaczę Oczywiście nie zaszkodzi pomażyć o wysokim przystojnym dobrze zbudowanym brunecie o "zaczarowanych oczach", który będzie romantyczny i zabawny. Dorzuciłabym jeszcze parę epitetów ale nie będę nikogo obrażać (joke oczywiście)
No cóż. Brendan, Brendan, Brendan
A ja się wyłamię niczym Izabell w VLV. Ja poprostu będę wiedzieć jak go zobaczę Oczywiście nie zaszkodzi pomażyć o wysokim przystojnym dobrze zbudowanym brunecie o "zaczarowanych oczach", który będzie romantyczny i zabawny. Dorzuciłabym jeszcze parę epitetów ale nie będę nikogo obrażać (joke oczywiście)
Tell me why it costs so much to live...
Xander można wiedzieć czemu to cię "rozwaliło"?
Last edited by tigi on Tue Sep 09, 2003 7:26 pm, edited 1 time in total.
Mój ideał...
Często mi się ludzie o nigo pytają...
Ciało Brena, oczy Hanniego, uśmiech Martina Schmitta, włosy długie, czarne, kręcone...
Ale wygląd nie jest ważny...
Ważny jest charakter. Lubię, gdy facet wie, czego chce, jest stanowczy, cierpliwy, przy okazji zaskakujący, czarujący i słodki... To wszystko tworzy mój ideał, tyle że takiego faceta chyba nie ma na ziemii...
Często mi się ludzie o nigo pytają...
Ciało Brena, oczy Hanniego, uśmiech Martina Schmitta, włosy długie, czarne, kręcone...
Ale wygląd nie jest ważny...
Ważny jest charakter. Lubię, gdy facet wie, czego chce, jest stanowczy, cierpliwy, przy okazji zaskakujący, czarujący i słodki... To wszystko tworzy mój ideał, tyle że takiego faceta chyba nie ma na ziemii...
"Kocham moich fanów, którzy są ze mną na dobre i na złe!" Niejaki Sven "Hanni" Hannawald