Nazwiska i tym podobne
W "Ani"...? No możliwe... A ja wczoraj niebacznie weszłam do bibioteki, miałam nic nie brać, bo i tak mam zadużo, a tu pani Iza, bibliotekarka, coś takiego do mnie: "Ooo, Ania, wiesz, mam dla ciebie książkę, "Homo Faber"... Na pewno ci się spodoba"... "A czyje to?" zapytałam ze zrezygnowaniem. "Maxa Frischa". No i miałam nie wziąć książki faceta o tak jednoiznacznym imieniu...?
Skojarzenia na maxa
Ale - pozwolę sobie coś tu wtrącić, być może uznacie to za "nie w temacie", to się najwyżej wykasuje
Jak przeczytałam ten temat pomyślałam o czymś kompletnie innym. Podobieństwa i nazwiska... to co mnie zastanowiło po samej czołówce pilota to...
.................Behr i Fehr
Ale - pozwolę sobie coś tu wtrącić, być może uznacie to za "nie w temacie", to się najwyżej wykasuje
Jak przeczytałam ten temat pomyślałam o czymś kompletnie innym. Podobieństwa i nazwiska... to co mnie zastanowiło po samej czołówce pilota to...
.................Behr i Fehr
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Leo, wiesz, ja kiedyś dawno temu dorawłam jakąś gazetę... Nie wiem, to chyba był Twist sprzed roku... I tam coś napisali o Behrze i Fehrze, a ja potem zachodziłam w głowę, który jest który i dlaczego się tak idiotycznie nazywają.
A ja ściągając sobie piosenki z innego serialu ściągnęłam Liz Phair.,.. No i nie muszę mówić, z kim się kojarzy Chociaż same piosenki do gustu przypadły mi średnio. Zaraz, i coś jeszcze niedawno znalazłam, ale akurat forum nie działało... Co to było...
Zulu, no to masz nieźle... Witman... Ha! U nas nie ma ani Maxa , Michałów mamy dwóch, ale żaden nawet troszeczkę nie przypomina, Alka nie mamy, choć ten jeden z równoległej Ib z całą pewnością go nie przypomina... A o paniach pisać nie będę, bo to jakoś mnie akurat nie interesuje.
A ja ściągając sobie piosenki z innego serialu ściągnęłam Liz Phair.,.. No i nie muszę mówić, z kim się kojarzy Chociaż same piosenki do gustu przypadły mi średnio. Zaraz, i coś jeszcze niedawno znalazłam, ale akurat forum nie działało... Co to było...
Zulu, no to masz nieźle... Witman... Ha! U nas nie ma ani Maxa , Michałów mamy dwóch, ale żaden nawet troszeczkę nie przypomina, Alka nie mamy, choć ten jeden z równoległej Ib z całą pewnością go nie przypomina... A o paniach pisać nie będę, bo to jakoś mnie akurat nie interesuje.