Jak to było z Tess
Moderator: ALEX_WHITMAN
Forum rules
Strefa wolna - można spoilerować.
Strefa wolna - można spoilerować.
Co wy chcecie od dzieci? Przecież one tak uroczo ryczą
Synek chce lizaka. I się awanturuje.
- ŁEEEEEEEEE!!!!!!
- No uspokój się syneczku kochany.
- ŁEEEEEEEEEEEEEE!!!!!AAAAAAAAA
Przylać takiemu to się uspokoi. Tylko, że Amerykanie wymyślili "bezstresowe wychowanie"...
A młodzież? Wyrasta ten łeeeeeeee na wielkoluda. Pije, pali bo nie umie się oprzeć - a nie umie się oprzeć, bo mu "bezstresowa mamusia" nie przylała, jak nie umiał się oprzeć lizakowi...
Potem wyrasta taki wielkolud na obywatela, nie chciało mu się uczyć, teraz nie chce mu się poszukać pracy i głosuje na Leppera...
Synek chce lizaka. I się awanturuje.
- ŁEEEEEEEEE!!!!!!
- No uspokój się syneczku kochany.
- ŁEEEEEEEEEEEEEE!!!!!AAAAAAAAA
Przylać takiemu to się uspokoi. Tylko, że Amerykanie wymyślili "bezstresowe wychowanie"...
A młodzież? Wyrasta ten łeeeeeeee na wielkoluda. Pije, pali bo nie umie się oprzeć - a nie umie się oprzeć, bo mu "bezstresowa mamusia" nie przylała, jak nie umiał się oprzeć lizakowi...
Potem wyrasta taki wielkolud na obywatela, nie chciało mu się uczyć, teraz nie chce mu się poszukać pracy i głosuje na Leppera...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Graalion, kolejny zainteresowany w naszych szeregach
{o}, ty mnie lepiej nie denerwuj, ja dzisiaj jestem wściekła. Mój prywatny bachor przyjechał, rozwalił wszystko w dwóch pokojach czyli w całym domu, nie pozwala sprzątać... Już mnie ciska, dobrze, że jeszcze telewizora nie włączyła... Grrr
A tak na pocieszenie - z nudów czytałam "Miłość i wojnę" i w pewnym zdaniu pojawiło się nazwisko Evans... Jak myślicie, z kim mi się skojarzyło?
No dobra, błędy ortograficzne popełniam, coś jest nie tak...
{o}, ty mnie lepiej nie denerwuj, ja dzisiaj jestem wściekła. Mój prywatny bachor przyjechał, rozwalił wszystko w dwóch pokojach czyli w całym domu, nie pozwala sprzątać... Już mnie ciska, dobrze, że jeszcze telewizora nie włączyła... Grrr
A tak na pocieszenie - z nudów czytałam "Miłość i wojnę" i w pewnym zdaniu pojawiło się nazwisko Evans... Jak myślicie, z kim mi się skojarzyło?
No dobra, błędy ortograficzne popełniam, coś jest nie tak...
Last edited by Nan on Wed Jul 16, 2003 9:26 pm, edited 1 time in total.
Colę z arszenikiem
Przy logowaniu zaznacz sobie "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" - całkiem użyteczna funkcja
Przy logowaniu zaznacz sobie "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" - całkiem użyteczna funkcja
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
zmienicie zdanie jak czas zrobi swoje i pokolenie "się zmieni". Już pisze o co chodzi . Ja mam siostrzeńca, który urodził się w moje urodziny..... Teraz ma juz 7 lat - oczywiście ja zostałem jego "ojcem chrzestnym". Traktuję go jak swojego "syna", a kiedy grymasi, czy broi (jak kazde zdrowe dziecko !!! ) to potrafię go skarcić (nie biciem, krzykiem, tylko małym szantażykiem )... Spojrzenie na dzieci zmienia sie z "miejscem siedzenia" czy jakoś tak .... Te uczucie gdy dziecko nauczy się nowej czynności czy chociażby się cieszy z zabawy...
A brata na (nie)szczęście mam 5 lat starszego i od niego zawsze bęcki dostawałem ale cóż....
A brata na (nie)szczęście mam 5 lat starszego i od niego zawsze bęcki dostawałem ale cóż....