Maraton LOST :)
Moderator: Olka
Maraton LOST :)
Maraton LOST - przed emisją drugiej serii LOST, AXN postanowiło wyemitować wszystkie odcinki pierwszej serii przez dwa kolejne dni 31.12.2005 i 01.01.2006 od 18:30 do 6:00 - http://www.axn.pl/Program.htm
LOST 2 - od 22 stycznia 2006 na AXN o 20:00 rusza druga seria LOST poparta rewelacyjnymi zapowiedziami
SMALLVILLE 3 - od wtorku 03.01.2006 o 21:30 TVN raczyć nas będzie trzecią serią przygód młodego Lexa Luthora
LOST 2 - od 22 stycznia 2006 na AXN o 20:00 rusza druga seria LOST poparta rewelacyjnymi zapowiedziami
SMALLVILLE 3 - od wtorku 03.01.2006 o 21:30 TVN raczyć nas będzie trzecią serią przygód młodego Lexa Luthora
Dla kogo głównym dla tego głównym, dla mnie ważny jest jedynie wątek Luthorów, resztę bandy można jakoś przeczekać No chyba, że Clark założy czerwony meteoryt w sumie powinni zmusić go do jego połknięcia na stałę! W trzecim odcinku, jeśli się nie mylę, będzie można zobaczyć jak Tom ładnie przez ten czas popracował nad swoim seksownym ciałkiemTajniak wrote:(...)
A przy okazji Głównym bohaterem jest Clarke - według napisów oczywiście
dobra, dwie sprawy:
1.
nie zebym byl nietolerancyjny..
2. obawiam sie, ze gdyby polknal czerwony meteoryt, to scena usuwania go z organizmu mogloby troche naruszyc cukierkowa konwencje serialu... ale co kto lubi..
1.
jak to mawiaja: "Dude, that is SO gay!"john_cage wrote:będzie można zobaczyć jak Tom ładnie przez ten czas popracował nad swoim seksownym ciałkiem
nie zebym byl nietolerancyjny..
2. obawiam sie, ze gdyby polknal czerwony meteoryt, to scena usuwania go z organizmu mogloby troche naruszyc cukierkowa konwencje serialu... ale co kto lubi..
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
1. No i co w związku z tym? Wystarczy porównać pierwsze zdjęcia chudego Toma z najnowszymi, żeby zobaczyć szokującą zmianę. Osobiście jednak stawiam rzeźbę nad masę i wolałem jego fizyczność w pierwszej serii.
2. Jak by to ode mnie zależało zrobiłbym to w stylu "SAW" i klucza w brzuchu, kto widział ten wie...
3. Może masz jeszcze jakiś 'nietolerancyjny' temat do dyskusji piter?
2. Jak by to ode mnie zależało zrobiłbym to w stylu "SAW" i klucza w brzuchu, kto widział ten wie...
3. Może masz jeszcze jakiś 'nietolerancyjny' temat do dyskusji piter?
Posty łamiące regulamin są usuwane. Zaskoczony?
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek