Taka tam... pochwała :]
Moderators: Galadriela, Olka
Taka tam... pochwała :]
Cześć :]
Może jakiś mały procent z Was mnie pamięta - udzilałam się na stronie jakieś dwa lata temu - ale wątpię ;] Jak bym była kimś innym to bym się nie zapamiętała
Zresztą ja nie o tym.
Chciałam tylko powiedzieć, że kiedy od czasu do czasu zaglądam na to forum, to jestem bardzo szczęśliwa. Cieszy mnie, że to forum żyje, że Roswell ma tak wiernych fanów, zazdroszczę Wam, że trafiliście na siebie i że się ze sobą dogadujecie. Ja tu nie pasowałam, więc poszłam w swoją stronę i znalazłam własnych internetowych przyjaciół, ale i tak Wam zazdroszczę.
Pamiętam czasy kiedy wariowałam na każdą myśl o Roswell, kiedy mogłam godzinami penetrować stronę (biedne dziecko nie wiedziało jeszcze do czego służy forum ^^" ). Cieszę się, że Wy tu pozostaliście, że Roswell znaczy dla Was tak wiele.
Ot, taka chwila refleksji - sama nie wiem co mnie podkusiło, żeby to pisać :/
Pozdrawiam!
P.
Może jakiś mały procent z Was mnie pamięta - udzilałam się na stronie jakieś dwa lata temu - ale wątpię ;] Jak bym była kimś innym to bym się nie zapamiętała
Zresztą ja nie o tym.
Chciałam tylko powiedzieć, że kiedy od czasu do czasu zaglądam na to forum, to jestem bardzo szczęśliwa. Cieszy mnie, że to forum żyje, że Roswell ma tak wiernych fanów, zazdroszczę Wam, że trafiliście na siebie i że się ze sobą dogadujecie. Ja tu nie pasowałam, więc poszłam w swoją stronę i znalazłam własnych internetowych przyjaciół, ale i tak Wam zazdroszczę.
Pamiętam czasy kiedy wariowałam na każdą myśl o Roswell, kiedy mogłam godzinami penetrować stronę (biedne dziecko nie wiedziało jeszcze do czego służy forum ^^" ). Cieszę się, że Wy tu pozostaliście, że Roswell znaczy dla Was tak wiele.
Ot, taka chwila refleksji - sama nie wiem co mnie podkusiło, żeby to pisać :/
Pozdrawiam!
P.
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Eee ... nie?Graalion wrote:Eee ... cute?
Graalion --> http://www.lady-jewel.mylog.pl/
Tess, o co dokladnie Ci chodzi? ktos sie wreszcie odwazyl powiedziec - co..?
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- Tess_Harding
- Starszy nowicjusz
Gong!
Drodzy państwo! W lewym rogu Xander-Waleczna Pięść. Trzykrotny zdobywca złotego pasa w wadze "Jestem ciężko upierdliwy". Jego przeciwnikiem będzie Presea-Pani Escudo, która 2 rok trenuje pod okiem słynnego Zagato. Kto wygra tę pasjonującą walkę? Czy "Fight Club" zwycięży nad teamem "Magic Knight Rayearth"? Okaże się już niebawem.
Drodzy państwo! W lewym rogu Xander-Waleczna Pięść. Trzykrotny zdobywca złotego pasa w wadze "Jestem ciężko upierdliwy". Jego przeciwnikiem będzie Presea-Pani Escudo, która 2 rok trenuje pod okiem słynnego Zagato. Kto wygra tę pasjonującą walkę? Czy "Fight Club" zwycięży nad teamem "Magic Knight Rayearth"? Okaże się już niebawem.
tak.onarek wrote:nie...Tess_Harding wrote:Ja jestem ciekawa co inni myslą o forum o ludziach, którzy tu przebywają i tak dalej. wy nie?
...
to znaczy nie.
to nie bylo odnosnie pytania.
tego wyzej.
pytania znaczy, nie nie.
nie nie nie oczywiscie nie oznacza w tym konkretnym przypadku tak.
khm.. nie wyszlo to najlepiej.. chodzilo o to, ze TAK. uff.. no!...
...
..ale nie takie no oznaczajace nie (czyli tak tylko na odwrot). po prostu no. czyli..
eh, pieprzyc.. i tak kazdy wie, ze chce powiedziec to co w danej chwili najwredniejsze...
nie chcialbym Cie martwic, ale z nami tez jest nudno... to tak jakby probowac za pomoca za pomoca piorka polaskotac slonia...Hotori wrote:Jednak bez Xandera i pitera nudno by tu było.
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.