Najpiękniejsze fotki Maxa i Liz
Moderator: Galadriela
Elu, a cóz to było? Nie oglądam Smallville, więc moze mi zdradzisz czyzby Clark pocałował wreszcie Lanę?Bo wczoraj był chyba ostatni odcinek.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
""You...have...a rotten soul" (Cleopatra)
Biedna Ela, jakie męczarnie musiałas przechodzić ale nad tymi aktorami rozplywali się w stanach, a nawet przyznawali jakies nominacje.
"I know who you are. I can see you. You're swearing now that someday you'll destroy me. Far better women than you have sworn to do the same. Go look for them now." (Atia)
Elu - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko umieszczeniu Twoich wypowiedzi na nooks.kickme.to? Jak tylko znowu zacznie działać...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
- Galadriela
- Zainteresowany
I jeszcze troszkę czułości, zresztą w ich przypadku nigdy tego nie jest za dużo. Dla mnie to jedna z cudowniejszych par widzianych w filmie. Wyglądało na to, że granie takich scen sprawiało im sporo przyjemności. Już o tym gdzieś mówiłam ale w trakcie kręcenia takich momentów nigdy na planie nie było Katherine....
Co do Smallville to jestem podobnego zdania co Ela.Mam wrażenie że jedynie Lex jest w tym serialu postacią złożoną,reszta jest cały czas taka sama.A może to ze mną coś jest nie tak?Bo niejeden by powiedział:przecież oni wszyscy są dobrzy,tacy pozytywni,prawie święci (no bo ten pocałunek do wizerunku świętego nie pasuje )Bohaterowie nie przechodzą żadnej metamorfozy,nie pokazują wg mnie zadnych emocji...
Ale i tak ogladam (ach to uzaleznienie od srebrnego ekraniku )...
Ale i tak ogladam (ach to uzaleznienie od srebrnego ekraniku )...
jak to nie?
przeciez oni nie byli jeszcze na tym etapie pocalunkow.
a Lana (moze Ty tez) myslala ze to buziaczek, bo on tak glowe odwrocil. Pokazałabym Ci to, ale obrazki nie wskakują, wiec masz tu stronkę
http://www.devotedtosmallville.com
wchodzisz na sezon 1, ostatni odcinek, screencaps i tam sobie szukasz zdjątek tej sceny
albo kawałek transkryptu -
She looks at him worriedly, but he puts his hands on her shoulders, leans in and gives her a gentle, lingering kiss on the cheek. As he does so, Lana walks by. From her perspective, it looks as if Clark is kissing Chloe on the lips, and Lana expression reveals she's somewhat bothered by that as she passes them and continues down the hall.
przeciez oni nie byli jeszcze na tym etapie pocalunkow.
a Lana (moze Ty tez) myslala ze to buziaczek, bo on tak glowe odwrocil. Pokazałabym Ci to, ale obrazki nie wskakują, wiec masz tu stronkę
http://www.devotedtosmallville.com
wchodzisz na sezon 1, ostatni odcinek, screencaps i tam sobie szukasz zdjątek tej sceny
albo kawałek transkryptu -
She looks at him worriedly, but he puts his hands on her shoulders, leans in and gives her a gentle, lingering kiss on the cheek. As he does so, Lana walks by. From her perspective, it looks as if Clark is kissing Chloe on the lips, and Lana expression reveals she's somewhat bothered by that as she passes them and continues down the hall.
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR