![Ha ha ha :haha:](./images/smilies/haha.gif)
wybaczcie, ale mnie te wasze spory bawią. Z tego co czytałam w regulaminie, to przyjęta została (ekhm... przynajmniej MIAŁA zostać, gdyby nie te kłótnie) taka zasada: ficki wrzucamy na xcom i linkujemy na forum. Lepsi, zasłużeni i wybitni autorzy mogą dostać zezwolenie na zamieszczanie ff bezpośrednio na forum. (dobrze zrozumiałam?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
)Więc o co tu się kłócić?Nie jestem tu od dawna, nie mam na 'koncie' wielu postów, nie jestem jakimś wybitnym autorem, więc się nie kłócę. I myślę, że tak powinna zrobić większość. Rozumiem, że Nan, _liz czy Hotaru mogą protestować, i popieram. Takie historie jak ich zasługują na pokazanie w całości, zresztą jak przeczytałam, zdaje się w nowym regulaminie, stanowią wraz z komentarzami i dyskusjami nieodłączną jedność. zgadzam się.I po co się kłócić o inne ff? skoro będą linki, to, na Boga, co za różnica? (przecież forum służy do dyskusji a nie prezentowania swoich "niesamowitych" talentów pisarskich. Jeżeli przyjmiemy taką zasadę, to w końcu będzie tak jak powinno być)Osobiście jestem za pozostawieniem wszystkiego tak jak jest, więc niech nie zmyli was to, co mówię. zdecydowanie popieram waszą większość, mnie też lepiej się czyta w tym samym okienku. Ale te kłótnie poprostu psują atmosferę, z tego co zrozumiałam to Hypatia się z nami pożegnała
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Czy to wszystko jest tego warte? odejścia takich osób?{o}, wg mnie, postępujesz niewłaściwie tak się kłócąc, nie wiadomo właściwie po co, ale weź takiemu cos zrób...