Ja bym wolal zeby bylo jedno forum, ale niestety tak juz jest, ze nowemu na forum ktore istnieje juz od dawna trudno sie wkrecic (mowie ogolnie a nie o komnacie). Niedawno na pewnym forum, nie zwiazanym z Roswell, zabralem glos w pewnej dyskuji, ktora toczyla sie juz od tygodnia i w zasadzie wszyscy tam sobie tylko przytakiwali. Ja mialem inne zdanie i je wyrazilem (zrobilem to bardzo kulturalnie, nawet bez swych standardowych zarcikow). Zostalem bardzo niemile przyjety. Smiano sie ze mnie i szydzono. Wtedy do dyskusji wlaczyla sie jeszcze jedna osoba- staly bywlec, z niezwykle duzo iloscia postow. Powiedzial, ze sie ze mna zgadza i rozwina swoja wypowiedz. Nikt go nie krytykowal, nikt sie nie sprzeczal. Nastepnego dnia wszyscy mu mowili, ze mial racje, ze otworzyl im oczy itp. Nikt nawet mnie nie przeprosil za to, ze wczesniej, gdy ja mowilem to samo zostalem wysmiany.
Ok. Nie do konca na temat to bylo, ale wlasnie z takich powodow wolalbym byc tu a nie na Komnacie. Tu wszystkie dyskusje tocza sie od poczatku, nikt nie powie mi, ze juz o tym rozmawiano i tylko sie po kims powtarzam. Ja bym najchetniej ujzal cos w rodzaju odrodzenia Komnaty. Przedluzono by tradycje, powstalo by nowe forum pod starym szyldem, a stara komnata staklaby sie "czytelnia". W ten spoob nikt by sie tam nie czul obco. Wiem, ze pomysl jet juz bezsensu bo w rezultacie bylyby 3 fora, to, Komnata stara i Komnata nowa. Koniec
![Image](http://files.myopera.com/SerbianFighter/files/userbar10.png)