![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Tylko czekałam, aż ktoś to napisze. Ja wiem, i wy wiecie, że jestem Polarkiem. Ale kto powiedział, że mam zamiar zrobic z nich parę? Z rodzeństwa? W żadnym razie. O nie, dla nich przygotowałam coś zupełnie innegoI jeszcze jedo - ja rozumiem, że ty jesteś Polarkiem, ale błagam - nie rób z nich pary!!!
Kochani, spójrzcie na rozkład odcinków... Jeszcze dwa i będzie świateczny. Wiecie, czas cudów, świątecznej faszystki i tym podobne... Niedługo zamieszczę wam krótkie "zapowiedzi" całych odcinków (tzn. nie będzie juz spoilerów) i będziecie mogli spekulować...Max to co, to jego żona i daj mu w końcu się nią trochę nacieszyć!!!
EmilyluvRoswell też nie miałaDziewczyno, ty sumienia nie masz.
A kto sie spodziewał, ze Isabel wyjdzie za mąż, Max i Liz napadną na sklep, Max umrze, a Tess popełni samobójstwo?La.a.u.r.a. wrote: Nie.....ja IV Wirtualnego nie czytam bo jest zbyt polarowy i mało prawdopodobny.
A niech sobie zgrzytająGraalion wrote:Wielbiciele Candy muszą zgrzytać zębami, a z Dreamersami pewnie jest niewiele lepiej.
R. planują wywieźć Michaela i Liz z Ziemi, a ten marudzi, jak długo jeszcze Liz bedzie z dala od reszty... ech, nigdy nie pojme facetów.Graalion wrote: I jak długo jeszcze Liz będzie z dala od reszty?
Wcale nie. A wiesz, czemu? Bo napisałaś, co ci sie nie podoba, konkretnie. Teraz rozumiem "łowcę jeży" i tego, "co w bociany nie wierzy", kiedy złoszczą się i prześmiewają zarzuty, którym brak argumentacji...Nan wrote:A teraz... Hotaru, mam nadzieję, że nie za bardzo jęczałam... Wiem, wiem, pisałaś, że mimo wszystko...
Users browsing this forum: No registered users and 29 guests