Dywagacje na temat XCOM i KOMNATY

Wszystko nie w temacie.

Moderators: Galadriela, Olka

Post Reply
Xander
Fan

Post by Xander » Tue Sep 30, 2003 4:22 pm

Nan... psychologia negacji na mnie nie działa...

Nan
Hybryda

Post by Nan » Tue Sep 30, 2003 4:25 pm

Nie pochlebiaj sobie. Naprawdę miło się czyta po komnacie...
Image

Xander
Fan

Post by Xander » Tue Sep 30, 2003 4:31 pm

Może jest to spowodowane "Kubusiem", którego własne pije... ale nie wiem o co Ci chodzi... moge prosić o wyjaśnienia ?

Nan
Hybryda

Post by Nan » Tue Sep 30, 2003 4:55 pm

Proszę bardzo. Z racji awarii xcomu większość z nas przeniosła się na komnatę, gdzie jednak nam się nie spodobało z powodu ilości ograniczeń. Było tam tak "skostniale", że teraz z przyjemnościoą czyta się twoje posty.
Image

Maxel
Fan

Post by Maxel » Tue Sep 30, 2003 5:23 pm

Taaa stesknilismy sie za twoimi skostnialymi wypowiedziami 8)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][

Xander
Fan

Post by Xander » Tue Sep 30, 2003 5:30 pm

Nie lubie komnaty... ich layout strasznie razi w oczy...

LEO
Minstrel przy dworze Czasu

Post by LEO » Tue Sep 30, 2003 8:31 pm

XANDER - ty po prostu nocne stworzenie jsteś ;) Za dużo gwiazd rozprasza :D

Ale szczerze się przyznam, że i ja przyzwyczaiłam się już do czerni nocy na forum i za oknem, kiedy odpisuję ;)
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "

Ramzes
Fan...atyk

Post by Ramzes » Tue Sep 30, 2003 8:35 pm

czyli Leo i ty wolisz xcom :)
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]

Maxel
Fan

Post by Maxel » Tue Sep 30, 2003 9:59 pm

hmm jesli chodzi wam o wyglad komnaty to mozna go zmienic w profilu... ;) to samo tutaj... 8)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][

LEO
Minstrel przy dworze Czasu

Post by LEO » Tue Sep 30, 2003 10:14 pm

Jak odpowiem, że spodobało mi się uporządkowanie tematów to podpadnę bardziej niż gdybym odpowiedziała: przyciągnęli mnie tu znajomi z komnaty :)

Czy to istotne co lubię? Komnata dała mi możliwość porozmawiania z wieloma ludźmi, którzy kochają muzykę i zwracają olbrzymią uwagę na treść piosenek, a właściwie utworów. Oni poszli później tu. Ja... za nimi i za tematem :) Przyzwyczaiłam się do wyglądu komnaty, raził mnie xcom. Ale MAXEL słusznie zauważył, że to można zmienić, tak samo jak i przyzwyczajenie, które robi swoje. Przyzwyczaiłam się do tła xcom'u i jak po tak długiej przerwie zaglądnęłam na komnatę, to dla odmiany jej tło mnie raziło w oczy :) Tu poznałam też dużo ciekawych ludzi, którzy na komnatę nie zaglądali i ...przede wszystkim ludzi, którzy chcą czytać co było tam i dlatego czuję do xcom'u taką sympatię.
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "

Post Reply