Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
piter - moja zemsta będzie okrutna. Dzięki znajomościom w ZUSie sprawię, że twoja emerytura 'gdzieś się zapodzieje'...
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
A co tam podziękuję raz jeszcze, naprawdę bardzo serdecznie.
Fakt, że ogólnie olewam wszystkich, ktorzy składają mi zyczenia choćby dwie minuty po północy, ale wy po prostu nie mieliście czerwonego pojęcia(bo zielone to i może bylo ) że mam Łukasz na imię i to że jeszzcze mialem TERAZ imieniny. W każdym razie dzięki(ale pamiętajcie, daty podałem, wiec teraz jak ktoś złoży życzenia z opóźnieniem to radze wynosić się z forum Podpowiedź: lepiej życzeń w ogóle nie składać, jak zrobić to z opóźnieniem).
I jeszcze raz dzięki żeby się nie powtarzać
pozdroofka kochani(i kochane )
Fakt, że ogólnie olewam wszystkich, ktorzy składają mi zyczenia choćby dwie minuty po północy, ale wy po prostu nie mieliście czerwonego pojęcia(bo zielone to i może bylo ) że mam Łukasz na imię i to że jeszzcze mialem TERAZ imieniny. W każdym razie dzięki(ale pamiętajcie, daty podałem, wiec teraz jak ktoś złoży życzenia z opóźnieniem to radze wynosić się z forum Podpowiedź: lepiej życzeń w ogóle nie składać, jak zrobić to z opóźnieniem).
I jeszcze raz dzięki żeby się nie powtarzać
pozdroofka kochani(i kochane )