![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Lizzy jak chcesz, ale według mnie nie był taki zły. Ale to twoja decyzja. Za to ten banerek strrrasznie mi sie podoba._liz, nie licz tego mojego pierwszego, czarno-białego, oki? To było tylko tak "na próbę" i do konkursu się nie nadaje
Yyy... mamy dzisiaj 12 czerwca, więc chyba już czasNa kolejne banerki bedę się mogła dopiero posilić 2 czerwca
Och, dobra, jak wszystkie, to wszystkie_liz wrote:Lizzy jak chcesz, ale według mnie nie był taki zły. Ale to twoja decyzja.
Lizzy ja nie jestem wybrednaMam nadzieję, że Wam się spodoba, tak jak ten poprzedni
_liz wrote:- fanarty (które chcecie, aby wzięły udział w konkursie) można zamieszczać do 19 czerwca do północy!
- wyniki konkursu ogłoszę dokładnie dnia 24 czerwca
Skoro tak, to może przedłużysz czas, do kiedy możemy dodawać nowe bannerki? Bo wiesz, chodzi mi Aras...Czekam z nadzieją, aż jej się skończą te wszystkie egzaminy i może coś stworzy_liz wrote:Mówiąc szczerze, dzisiaj przejrzałam dokładnie każdy banerek, oceniłam wstępnie i powiedzmy, że są już faworyci...
Hmm... przemyślałam tę prośbę ze względu na kilka spraw:może przedłużysz czas, do kiedy możemy dodawać nowe bannerki?
Mam rozumieć że... jak już raz przedstawiłam bennerek mojego własnego autorstwa, to teraz już nie wymigam się od stworzenia drugiego?_liz wrote:przedłużę czas konkursu, ale pod pewnym warunkiem:
- Aras i Olka wykonają jakieś banerki (inaczej wezmę pod uwagę tylko te, które zostały przedstawione do 19 czerwca), a inni twórcy też nie przestaną tworzyć![]()
No nie powiedziałabym, bo akurat tak się złożyło, że w zeszłym tygodniu dwa, albo trzy razy z rzędu nie mogłam się dostać do swojego albumu, a linki nie działały...Oj, jak ja wtedy nawrzucałam na ten photobucket!Olka wrote:photobucket działa bez zarzutu!
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests