Ech obiecałam, że skomentuję zaległości więc to robię... Dużo tego...
49-Ech ten szampan
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Ja juz nie wiem co z wami robić dziewczyny co część jakieś kosmate skojarzenia
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
A Alec jak to Alec uroczy do granic możliwości... Tylko pozazdrościć Liz
A Cece... Grrr chyba mam na nią uczulenie i z każda kolejną częścią będzie coraz gorzej...
50-No i nie mówiłam mam na całą tą Cece uczulenie
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Chociaż mam przecczucie, że tak naprawdę nic takiego się nie wydarzyło, ale fakt faktem, że juz za nią nie przepadam...
I znów atak... Już niedługo dowiemy się dlaczego. I tekst Aleca o 'Śpiącej królewnie' był genialny
51-No tak ta część za każdym razem podoba mi się coraz bardziej
Fakt, że od czasu przeczytania jej po raz pierwszy nie piję już mleka... Ale część jest urocza
I Alec jako Wampirek
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
ze swoim hasełkiem 'Oddać ci moje?' po prostu powala na kolana...No i oczywiści musiała w tym momencie pojawić sie Cece... Dobrze, że to uczulenie nie objawia się wysypką
52-I znów Cece... I jeszcze próbowała przepraszać... JAkoś nieudolnie jak dla mnie... Grr... Jak na złość pojawia się jeszcze Asha... Ale jak się okzajue w nastepnej części przynajmniej nas rośmieszy
53-'Czy to ty kotku?' Hehehe
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Czy można być jeszcze głupszym niż ta blondi? A reakcja Aleca jest po prostu idealna... Nie mogę przestać się śmiać gdy o tym wszystkim pomyslę
A późniejsze wtargnięcie Max i jej 'O w mordę...' Podsumowując ta część była genialna i to mało powiedziane
Rozśmieszyła mnie prawie do łez
54-I nareszcie sie stało
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
H. masz talent do takich scen... Subtelność tyle moge napisać... Uwielbiam tekst z pastą Colgate
No i biedaczek przegrał z Liz w bilard... Heh brawo dla niej
No i znów kolejny atak...
55-No i nadeszła pora szczerej rozmowy z Cece... Mogłabym zrozumieć jej troske o Aleca... Bo w sumie to ma trochę racj, że Liz w obecności innych zachwouje się tak jakby Alec był tylko jej przyjacielem... Ale to chyba sprawa pomiędzy nią a Aleciem a nie nią a Cece... No i wiemy już o 'czerwonej maszynie'... A teraz Biggs i Alec polecieli do Roswell... Czekamy tylko na to jak dołączy tam Liz... Bo mimo wszystko nadal chce bronić Nancy, mimo tego co ta jej zrobiła... Ale też była jej matką przez tyle lat...
Noooo nadrobiłam zaległości hip hip hura
Wiem, że nie są one super, ale zawsze to coś
_liz wrote:Pij mleko, a będzie wielki.... Tfu! Chciałam powiedzieć - pij mleko a będziesz wielki
Ech _liz ja i tak mam wystarczająco dużo skojarzeń nowe mi nie potrzebne
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ludzi na roku już i tak na mnie dziwnie patrzą, gdy wybucham śmiechem jak ktos wspomni o grzejniku czy mleku
I H. ja też czekam na 'Cienie', ale po raz kolejny upomnęł się o 'Defekt' jeszcze o nim nie zapomniałam
I ej śepiki gdzie sa wasze komentarze?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Chyba tak nie zostawicie tego ff?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Bo jeszcze H. się nam rozzłości
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No dalej do dzieła