To zdecydowanie moja działka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No to jedziemy, według kolejności pojawiających się nazwisk:
- Shiri Appleby - niezamężna; kariera aktorska zwolniła nieco tempa, ostatnio podejrzana o spotykanie się z Zachiem Braffem. Młody reżyser (odkrycie pokolenia) kultowego już "Garden State" (polecam!), aktor w serialu komediowym z przymrużeniem oka spoglądający na służbę zdrowia pt. "Scrubs" (też polecam). Pojawił się w kilku lżejszych produkcjach komediowych, bądź dramatach. WIęcej napisałam o nim, niż o Shiri, ale jestem fanką!
- Brendan Fehr - zaślubiony pięknej dziennikarce imieniem Jennifer, nie pamiętam w którym roku, ale z obsady Roswell pierwszy opuścił stan Kawalerski. Grywa w filmach niskobudżetowych. Aktywny charytatywnie.
- Jason Behr - niegdyś zaręczony z Katherine Heigl, do ślubu nie doszło. Nie jest jednak kawalerem. Niedawno poślubił aktorkę KaDee Strickland, którą poznał w Japonii na planie filmu "The Grudge". Ciekawostka, KaDee wystąpi w serialu "Private Practise", w którym główną rolę otrzymała Kate Walsh opuszczając "Grey's Anatomy" na stałe.
- Emilie de Ravin - po 5 latach znajomości z Joshem Janowiczem (brak polskiego rodowodu) pobrali się. Niestety pół roku po tym wydarzeniu nadszedł czas separacji. Plotek na temat powodu nie będę powtarzać. Obecnie para nie jest widywana razem, ale o rozwodzie nic nie słyszałam. Emilie skupiła się na pracy na planie Lost, więc w filmach pojawia się rzadziej niż jej roswellowi koledzy.
- Nick Wechsler - kawaler? Nie jestem pewna. Praktycznie zaprzestał pojawiania się na ekranie. W tym roku zaangażował się w pracę na planie filmu "Lie to me".
- Majandra Delfino - spotyka się, a właściwie to już zaręczyła się z Devonem Gum...coś tam
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Sean Deluca z Roswell. Skupia się raczej na karierze muzycznej niż aktorskiej. Kilka miesięcy temu wydała drugi album "Tarte".
To wszystko z pamięci, dlatego tak niechlujnie. Więcej konkretów dowiesz się idąc za radą Baklo przeszukując archiwum na roswell.pl
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)