ale żeś się wysiliła nie staćcie na nic więcejRacja Graalion
Issy & Kivar
Moderator: Galadriela
złośliwości powiadasz raczej bym to nazwał zawziętością z mojej strony ... a pozatym jak bym popierał wszystko to byśmy nie wymieniali tylu argumętów i powiem szczeże że nieraz sam wiem że nie mam racji ale obstaje przy swoim by nadal się mogla toczyć dyskusja i żeby dany temat tak szybko się nie kończył (wyznałem szczeże dlaczego) ...
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
A większość nienawidzi :]
Może i dam się sprowokować ale nie w tym topicu Na temat narkotyków możemy porozmawiać w innym temacie, ten ma być o Issy
Hmm, uważam że każda kobieta jest po części naiwna i łatwowierna (to już jest wpisane w naszą naturę ). Jeśli chodzi o sprawy miłości to Issy na pewno była naiwna, ale za to nie można jej winić bo miłość z natury jest ślepa... Hmm, króko mówiąc uważam że Issy była naiwna, ale w granicach normalności To raczej nie było jej wadą
Hmm, uważam że każda kobieta jest po części naiwna i łatwowierna (to już jest wpisane w naszą naturę ). Jeśli chodzi o sprawy miłości to Issy na pewno była naiwna, ale za to nie można jej winić bo miłość z natury jest ślepa... Hmm, króko mówiąc uważam że Issy była naiwna, ale w granicach normalności To raczej nie było jej wadą