Co zrobić z interpretacjami?

Rozmowy o muzyce z Roswell i nie tylko...

Moderator: LEO

LEO
Minstrel przy dworze Czasu

Post by LEO » Sat Sep 27, 2003 8:18 pm

MALINKO - TRAFIONY!!! to to :) Czyżby było to zbyt proste zadanie?

NAN - ?????????? KOMNATA DZIAŁA??????????? .......
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "

Hotori
Obserwator Słów

Post by Hotori » Sat Sep 27, 2003 8:23 pm

ALE TO JEST BEZSENSU ! JAK KOMNATA DZIAŁA TO W KOŃCU GDZIE BĘDZIEMY TO OMAWIAĆ ? TEN TEMAT ? BO JA SIĘ JUŻ GUBIĘ...ZA DUŻO TEGO...
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''

William Blake

LEO

Post by LEO » Sat Sep 27, 2003 9:52 pm

Spytałam {o} o jedną możliwość:

czy mogłabym utworzyć tu temat dokładnie taki jak utworzyłam tam i przekopiować zawartość tamtych postów tu, by każdy mógł je przeczytać. Temat btyyłby tu zamknięty i kontynuowany w kontynuacji :)

czekam na odpowiedź.

Co WY na to??

xcom z tego co wiem nie ma takich problemów z istnieniem forum jak komnata. i jest bardzo poukłądany, co przyznam się szczerze bardzo mi się podoba :oops:
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "

zulugula
Zainteresowany

Post by zulugula » Sat Sep 27, 2003 10:23 pm

Leo popieram. A to wszystko dzięki {o} czujesz się dumny 8) :wink: mam nadzieję, że tą sytuację da się jakoś rozwiązać. Bo chyba nie będziemy biegać z tamtąd tu i na odwrót :roll:
Tell me why it costs so much to live...

LEO

Post by LEO » Sat Sep 27, 2003 10:33 pm

ZULUGULA - Cieszę si, że pomysł Ci się spodobał. Czekam na inne opinie i na pozwolenie "z góry" :) na otworzenie tu tego mojego komnatowego tematu i przeniesienie nasztych postów. :)

{o} odpowiedział: pisze, że chyba można, że to może jest rozwiązanie. Pytałam tam i pytam tu:

CZY AUTPRZY POSTÓW Z MOJEGO TEMATU W KOMNACIE ZGADZAJĄ SIĘ BY ICH POSTY SKOPIOWANO TU? :)

JEŚLI TAK JUTRO WIECZORKIEM WSZYSTKO BĘDZIE GOTOWE: ZAŁOŻĘ TEMAT TAKI JAK ZAŁOŻYŁAM W KOMNACIE, SKOPIUJĘ I WKLEJE NASZE POSTY I ZAMKNĘ GO. KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ POCZYTAĆ COŚMY TAM WSZYSCY NAINTERPRETOWALI, A POTERM GO ZAMKNĘ I DALEJ BĘDZIEMY PISAĆ W "MUZYCZNE...CD" :)
Last edited by LEO on Sat Sep 27, 2003 10:40 pm, edited 1 time in total.

{o}
o'Admin

Post by {o} » Sat Sep 27, 2003 10:38 pm

Hm... może na razie nie przenoś, a ja jutro spróbuję wyselekcjonować z backupu komnaty same Interpretacje i jakoś umieścić tutaj.
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך

comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek

LEO

Post by LEO » Sat Sep 27, 2003 10:50 pm

{o}.........??????...... cóż mogę napisać? Dziękuję?

mam nadzieję, że nikomu się nie narazimy z takimi przenosinami? Ale widzę, że administracja obu forum mniej więcej jest taka sama, więc chyba nie bezdie problemów techniczno-prawnych ;)

NAN, ELU, JANETKO, LIZ i GALADRIELO oraz MAXELKU ;) - zgadzacie się na takie przenosiny?

Każdy z nas ma wielki sentyment do komnaty, ale pamiętam jak czekałam na forum aż się pojawi i nic. Tydzień, dwa, potem miesiąc, potem 5 tygodni... nigdy nie wiadomo, czy będzie istnieć czy nie. gdyby nie Janet, NAN, nie wstąpiłabym tutaj. Maxel też mnie gorąco namawiał. Polubiłam to forum.... matko... jak dziecko z przedszkola się tłumaczę :) ... ale nie chcę skakać to tu to tam, dublować tematów i wypowiedzi. Nie chcę też nikogo z bywalców kon\mnaty urazić. Nie chcę też czekać gdy komnata znowu zniknie. Pamiętacie posty: "O!! forum jest!! wreszcie mogę napisać, że...".?

Ela
Fan...atyk

Post by Ela » Sun Sep 28, 2003 1:41 am

Zgadzam się z LEO. Kocham forum komnaty, ten nastrój ciepłego pokoiku zawsze dodawał mi weny twórczej...ale ciągłe awarie są nie do zniesienia...
Leo, pamiętasz kiedy jeszcze działała komnata, w sierpniu namawiałam Cię gorąco do zajrzenia do xcom i forum. Szczerze, dlaczego tak długo sie wahałaś ? Czego się obawiałaś ?

Maxel
Fan

Post by Maxel » Sun Sep 28, 2003 2:31 am

Słońce - przenoś temat i nie zastanawiaj sie - forum komnaty jest wspaniale ale chyba wiekszym zaufaniem darzymy wszyscy bezawaryjne (w 90%) forum xcom ;)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][

Nan
Hybryda

Post by Nan » Sun Sep 28, 2003 10:58 am

Też jestem za. Forum jedno, forum drugie, pogubimy się wszyscy i trzeba nas będzie wyławiać :wink: Poza tym tyle osób tutaj brało udział w interpretacjach, może nie wszyscy mieli by ochotę przerzucać się na komnatę. Tamte interpretacje mają swój urok... Tak jak i te...

Tak po cichutku to cały czas mam wrażenie, że nie uda mi się wejść na komnatę i znowu na monitorze ukaże się gustowny napis "Nie można wyświetlić strony"... Oto siła przyzwyczajenia...
Image

{o}
o'Admin

Post by {o} » Tue Sep 30, 2003 6:54 pm

Właśnie staram się przygotować skrypt, który przeniesie temat z komnaty tutaj... Zobaczymy, co z tego wyjdzie...
הן על כפים חקתיך

Nan
Hybryda

Post by Nan » Tue Sep 30, 2003 7:56 pm

Próbuj, {o}. Na pewno się uda. Miło by było mieć to tutaj do wglądu.
Image

LEO

Post by LEO » Tue Sep 30, 2003 8:35 pm

ELU - ze mnie zwierze towarzyskie, ale przywiązuje się zbyt szybko do miejsc i ludzi... stąd te wahania :)

MAXEL, NAN - kochani, cieszę się, że nasze komnatowe wypracowania chcecie czytać tutaj... To miły precedens (chyba), żeby tak przenosić tematy z uwagi na zainteresowanie... To bardzo miłe i ...nobilitujące autora :D :D DZIĘKI!!

{o} - za każdą poświęconą minutę na przeniesienie tego tematu z komnaty tutaj - Bardzo Ci dziękuję. Czekam na moment, w którym Ci się uda. Jesli nie - po prostu wkleję tamte posty tutaj, ale wydaje mi się, że nie mam podstaw wątpić w twoje umiejętności informatyczne ;)

Nan
Hybryda

Post by Nan » Tue Sep 30, 2003 8:39 pm

Leo, interpretacja RYBY to już jest hasło... Nie ma to jak rybka... Wypracowania. Hum. Tego. Matura jest limitowana...
Image

{o}
o'Admin

Post by {o} » Tue Sep 30, 2003 9:11 pm

Może i nie wątpisz, ale natrafiłem na pewien problem... No nic - jak do jutra go nie rozwiążę, to zrobimy coś innego.
הן על כפים חקתיך

LEO

Post by LEO » Tue Sep 30, 2003 9:28 pm

NAN - diekuję CI :D Niedługo będę musiała przypomnieć sobie samej o co chodziło w interpretacji ryby, a skoro mówisz, że przeszła do słownika, to wypadałoby znać jakieś podstawy :D

{o} - wierzę w twoje zdolności :)

Nan
Hybryda

Post by Nan » Tue Sep 30, 2003 9:56 pm

Leo, jasne, przypomnieć sobie podstawy...
Coś osobliwy mi się ten słownik robi, jakieś rybne interpretacje, hiroły, hjeroły, superWiewióry, blahy i inne takie... :shock: Człowiek się przez całe życie uczy....
Image

LEO

Post by LEO » Tue Sep 30, 2003 10:26 pm

NAN - gdyby każda nauka przebiegała w tak sympatyczny sposób na świecie byłoby więcej geniuszy niż definicji głupoty! :D

{o}
o'Admin

Post by {o} » Wed Oct 01, 2003 11:21 pm

Wygląda na to, że się uda - najprawdopodobniej jutro zobaczycie na xcomie interpretacje z komnaty :D
הן על כפים חקתיך

LEO

Post by LEO » Wed Oct 01, 2003 11:26 pm

{o}!!!!!

Czekałam na tę wiadomość z niecierpliwością i już miałam zapytać, ale pomyślałam, że jak Cię znowu zaczepię, to w końcu się zeźlisz :D

Nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę!

Widzisz; a nie mówiłam, że dasz radę :D I jeśli to coś znaczy: jestem dumna z Ciebie ;)

Ps: czy zegar xcomu aby czasem nie późnił się o niecałą godzinę?

Post Reply